URA ATALLA

Lämminhenkinen markkinajohtaja, monipuolinen työnantaja

Hammaspyörien markkinajohtajana voimme tarjota sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä teknologiateollisuuden kasvavalla alalla. Valmistamme tuotteita meri- ja kaivosteollisuuteen ja erikoisajoneuvoihin. Tuotannon työ on meillä vaihtelevaa ja monipuolista, sillä emme valmista tuotteitamme sarjatuotantona. Tehtaamme sijaitsevat Tampereen Atalassa ja Hautalassa ja raaka-ainevarastomme Pälkäneellä. Meillä on pitkä historia ja vahvat perheyrityksen juuret. Uskomme, että töissä saa olla myös mukavaa.

 

1937

Perustettu

130

Henkilöstömäärä

17

Keskimääräinen työsuhteen kesto vuosissa 2021

73

Vientiprosentti 2021

26

Liikevaihto, miljoonaa euroa 2021 (ennuste 2022 33 Me)

Me tarjoamme sinulle

Kiinnostavan työympäristön kasvavalta alalta

Vientiprosenttimme on yli 70 ja meillä on asiakkaita kaikilla mantereilla. Suurimmat vientimaat 2021 olivat Japani, Saksa, Norja, Ruotsi ja USA. Osaamistamme tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa, sillä teknologiateollisuuden kasvunäkymät näyttävät epävarmassakin maailmantilanteessa hyvältä.

magnaflux inspection

Mahdollisuuden kehittyä ja hankkia arvostettua osaamista

Valmistamamme voimansiirtokomponentit vaativat osaamista, mitä ei monesta maailmankolkasta löydy. Tuotantomme ei ole sarjatuotantoa, joten työ tuotannossa on vaihtelevaa. Tarjoamme atalaisille mahdollisuuden kehittää itseään ja työtään. Joskus se itselle parhaiten sopiva työnkuva on löytynyt työnkierron tai työn rinnalla hankitun uuden tutkinnon kautta.

Työhyvinvointia tukevan työyhteisön

 

Jokainen atalainen on meille tärkeä niin ihmisenä kuin työntekijänä. Kannustava johtaminen, lämmin ja avoin työilmapiiri, joustavuus elämäntilanteiden mukaan sekä hyvät työsuhde-edut, ovat tapojamme välittää atalaisista.

 Vastuullinen työnantaja

Noudatamme kaikessa tekemisessämme eettisiä periaatteitamme (Code of Conduct), ja olemme sitoutuneet suojelemaan henkilöstömme terveyttä ja turvallisuutta. Laatu-, ympäristö- sekä työterveys- ja turvallisuuspolitiikat ohjaavat jokapäiväistä tekemistämme.

Parannamme jatkuvasti työmenetelmiämme ja toimimme ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001 -standardien sekä lakien ja asetusten mukaisesti. Lämpökäsittelymme on ABS:n sertifioimaa.

Me:

  • tarjoamme turvallisen ja terveellisen työpaikan
  • pyrimme jatkuvasti vähentämään toimintamme päästöjä
  • koulutamme ja ohjaamme henkilöstöämme ottamaan ympäristönäkökohdat huomioon.

Työsuhde-edut

Katso avoimet työpaikat ja jätä hakemus!

Tutustu meihin!

PERINPOHJAISTA TIETOA

Kun olet vastuussa johtavan hammaspyörävalmistajan tuotannosta ja kannattavuudesta, ei yhtään haittaa, että tunnet asiat läpikotaisin. ATA Gearsin tuotantojohtaja Marko Nummi on monipuolisen työhistoriansa ansiosta tästä hyvä esimerkki. Marko aloitti työskentelyn ATAssa vuonna 2005 ja on omin silmin nähnyt 15 vuoden aikana tapahtuneet suuret muutokset. Yhdessä yli sadan hengen koneistustiimin ja huipputeknologian kanssa hän vastaa ATA

TIUKKOJEN TOLERANSSIEN TAITAJA

Perinpohjainen uudelleenkouluttautuminen ja tarkka erikoistuminen toivat Ari Syväjärven 15 vuotta sitten jalkineteollisuudesta metalliteollisuuden palvelukseen. Tällä hetkellä hän työskentelee ATA Gearsin kovahammastuksessa ja kantaa vastuutaan maailman luotettavimpien hammaspyörien valmistajana ylpeänä. “Kuvion paikka ja asennusmitat ovat tärkeimmät asiat”, Ari kertoo ja muistelee kuinka ATAn edellinen laatupäällikkö sanoi aina, että kovahammastus on prosessin tärkein työvaihe. ”Siinä hammaspyörän laadun

”NYT EN VAIHTAISI ALAA MISSÄÄN NIMESSÄ.”

”Kipinät lentävät pilkkopimeässä hallissa ja koneistaja on yltä päältä noessa ja rasvassa… Mutta itselläni harvoin edes kädet likaantuvat töissä”, naurahtaa ATA Gearsin 5-akselikoneistaja Niko Honka. Monen mielikuva koneistajan työstä saattaakin olla kaukana siitä, mitä se todellisuudessa on – enemmän tietokoneella olemista kuin fyysistä vääntämistä. Hyvät työkaverit, joustava työaika, säännölliset tulot, kiinnostavat ja vaihtelevat työtehtävät: Niko