URA ATALLA

Lämminhenkinen markkinajohtaja, monipuolinen työnantaja

Hammaspyörien markkinajohtajana voimme tarjota sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä teknologiateollisuuden kasvavalla alalla. Valmistamme tuotteita meri- ja kaivosteollisuuteen ja erikoisajoneuvoihin. Tuotannon työ on meillä vaihtelevaa ja monipuolista, sillä emme valmista tuotteitamme sarjatuotantona. Tehtaamme sijaitsevat Tampereen Atalassa ja Hautalassa ja raaka-ainevarastomme Pälkäneellä. Meillä on pitkä historia ja vahvat perheyrityksen juuret. Uskomme, että töissä saa olla myös mukavaa.

 

1937

Perustettu

130

Henkilöstömäärä

17

Keskimääräinen työsuhteen kesto vuosissa 2021

73

Vientiprosentti 2021

26

Liikevaihto, miljoonaa euroa 2021 (ennuste 2022 33 Me)

Me tarjoamme sinulle

Kiinnostavan työympäristön kasvavalta alalta

Vientiprosenttimme on yli 70 ja meillä on asiakkaita kaikilla mantereilla. Suurimmat vientimaat 2021 olivat Japani, Saksa, Norja, Ruotsi ja USA. Osaamistamme tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa, sillä teknologiateollisuuden kasvunäkymät näyttävät epävarmassakin maailmantilanteessa hyvältä.

magnaflux inspection

Mahdollisuuden kehittyä ja hankkia arvostettua osaamista

Valmistamamme voimansiirtokomponentit vaativat osaamista, mitä ei monesta maailmankolkasta löydy. Tuotantomme ei ole sarjatuotantoa, joten työ tuotannossa on vaihtelevaa. Tarjoamme atalaisille mahdollisuuden kehittää itseään ja työtään. Joskus se itselle parhaiten sopiva työnkuva on löytynyt työnkierron tai työn rinnalla hankitun uuden tutkinnon kautta.

Työhyvinvointia tukevan työyhteisön

 

Jokainen atalainen on meille tärkeä niin ihmisenä kuin työntekijänä. Kannustava johtaminen, lämmin ja avoin työilmapiiri, joustavuus elämäntilanteiden mukaan sekä hyvät työsuhde-edut, ovat tapojamme välittää atalaisista.

 Vastuullinen työnantaja

Noudatamme kaikessa tekemisessämme eettisiä periaatteitamme (Code of Conduct), ja olemme sitoutuneet suojelemaan henkilöstömme terveyttä ja turvallisuutta. Laatu-, ympäristö- sekä työterveys- ja turvallisuuspolitiikat ohjaavat jokapäiväistä tekemistämme.

Parannamme jatkuvasti työmenetelmiämme ja toimimme ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001 -standardien sekä lakien ja asetusten mukaisesti. Lämpökäsittelymme on ABS:n sertifioimaa.

Me:

  • tarjoamme turvallisen ja terveellisen työpaikan
  • pyrimme jatkuvasti vähentämään toimintamme päästöjä
  • koulutamme ja ohjaamme henkilöstöämme ottamaan ympäristönäkökohdat huomioon.

Työsuhde-edut

Katso avoimet työpaikat ja jätä hakemus!

Tutustu meihin!

”NYT EN VAIHTAISI ALAA MISSÄÄN NIMESSÄ.”

”Kipinät lentävät pilkkopimeässä hallissa ja koneistaja on yltä päältä noessa ja rasvassa… Mutta itselläni harvoin edes kädet likaantuvat töissä”, naurahtaa ATA Gearsin 5-akselikoneistaja Niko Honka. Monen mielikuva koneistajan työstä saattaakin olla kaukana siitä, mitä se todellisuudessa on – enemmän tietokoneella olemista kuin fyysistä vääntämistä. Hyvät työkaverit, joustava työaika, säännölliset tulot, kiinnostavat ja vaihtelevat työtehtävät: Niko

ATA GEARSIN TUOTTEET AUTTAVAT ASIAKASTA MENESTYMÄÄN

Olemme maailman johtava kartiohammaspyörätoimittaja. Päätuotteenamme ovat kartiohammaspyörät, joita kutsutaan myös kulmavaihteiksi. Tehtaissamme valmistetaan myös lieriöpyöriä, erilaisia akseleita sekä planeettavaihteen osia. ”Brändimme tunnetaan maailmalla laadusta. Emme välttämättä ole asiakkaalle halvin vaihtoehto, mutta laadusta emme tingi mistään hinnasta. Osaamme auttaa asiakasta oman vaihteen suunnittelussa, kun ensin näemme asiakkaan tarpeen. Osaamme haastaa asioita, emmekä vain toimita hyvää tuotetta.

KONEISTAJAN TYÖSSÄ VAADITAAN TARKKUUTTA

Ata Gearsin koneistaja Elias Järvinen päätyi sattuman kautta kone- ja metallialalle. ”Muutamia kavereitani lähti opiskelemaan Treduun kaksoistutkintolinjalle. Minulla ei ollut yläasteen jälkeen visiota, mitä tekisin, mutta sain lopulta lukion ohella ammatin itselleni”, hän kertoo. Elias valmistui vuonna 2011 koneistajaksi ja ylioppilaaksi. Hän teki jo kouluaikoinaan työharjoittelun Ata Gearsille. Elämä ajoi hänet hetkeksi toisaalle, mutta muutettuaan