Lämminhenkinen markkinajohtaja, monipuolinen työnantaja

Hammaspyörien markkinajohtajana voimme tarjota sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä teknologiateollisuuden kasvavalla alalla. Valmistamme tuotteita meri- ja kaivosteollisuuteen ja erikoisajoneuvoihin. Tuotannon työ on meillä vaihtelevaa ja monipuolista, sillä emme valmista tuotteitamme sarjatuotantona. Tehtaamme sijaitsevat Tampereen Atalassa ja Hautalassa ja raaka-ainevarastomme Pälkäneellä. Meillä on pitkä historia ja vahvat perheyrityksen juuret. Uskomme, että töissä saa olla myös mukavaa.

 

1937

Perustettu

130

Henkilöstömäärä

17

Keskimääräinen työsuhteen kesto vuosissa 2022

75

Vientiprosentti 2022

33.7

Liikevaihto, miljoonaa euroa 2022

Me tarjoamme sinulle

Kiinnostavan työympäristön kasvavalta alalta

Vientiprosenttimme on yli 70 ja meillä on asiakkaita kaikilla mantereilla. Suurimmat vientimaat 2021 olivat Japani, Saksa, Norja, Ruotsi ja USA. Osaamistamme tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa, sillä teknologiateollisuuden kasvunäkymät näyttävät epävarmassakin maailmantilanteessa hyvältä.

magnaflux inspection

Mahdollisuuden kehittyä ja hankkia arvostettua osaamista

Valmistamamme voimansiirtokomponentit vaativat osaamista, mitä ei monesta maailmankolkasta löydy. Tuotantomme ei ole sarjatuotantoa, joten työ tuotannossa on vaihtelevaa. Tarjoamme atalaisille mahdollisuuden kehittää itseään ja työtään. Joskus se itselle parhaiten sopiva työnkuva on löytynyt työnkierron tai työn rinnalla hankitun uuden tutkinnon kautta.

Työhyvinvointia tukevan työyhteisön

 

Jokainen atalainen on meille tärkeä niin ihmisenä kuin työntekijänä. Kannustava johtaminen, lämmin ja avoin työilmapiiri, joustavuus elämäntilanteiden mukaan sekä hyvät työsuhde-edut, ovat tapojamme välittää atalaisista.

 Vastuullinen työnantaja

Noudatamme kaikessa tekemisessämme eettisiä periaatteitamme (Code of Conduct), ja olemme sitoutuneet suojelemaan henkilöstömme terveyttä ja turvallisuutta. Laatu-, ympäristö- sekä työterveys- ja turvallisuuspolitiikat ohjaavat jokapäiväistä tekemistämme.

Parannamme jatkuvasti työmenetelmiämme ja toimimme ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001 -standardien sekä lakien ja asetusten mukaisesti. Lämpökäsittelymme on ABS:n sertifioimaa.

Me:

  • tarjoamme turvallisen ja terveellisen työpaikan
  • pyrimme jatkuvasti vähentämään toimintamme päästöjä
  • koulutamme ja ohjaamme henkilöstöämme ottamaan ympäristönäkökohdat huomioon.

Työsuhde-edut

Lähetä avoin hakemus

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Tutustu meihin!

TARKASTAJAN TYÖ VAATII TARKKAA SILMÄÄ

ATA Gearsin tarkastaja Tane Hannola opiskeli prosessiteollisuuden erikoistutkinnon Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa ja valmistui koulusta syksyllä 2021. Hän on erikoistunut paperin ja kartongin valmistamiseen. Tane haki koulusta valmistuttuaan 3D-mittaajan töitä ATAlta, mutta lopulta hänelle tarjottiin tarkastajan pestiä. Tane aloitti työt ATAlla tammikuussa 2022, ja pian hän on ollut puolitoista vuotta talossa tarkastajana. Tarkastajan työn oppii

PUKUOMPELIJASTA KONEISTAJAKSI TYÖSSÄ OPPIMALLA

ATA Gearsin koneistajien ohjelmointikopista kuuluu iloinen puheensorina. Suunnitelmissa on keväinen tyhyretki työtovereiden kesken. Tuoreessa muistissa on edellisviikon after workit isolla porukalla. ”Aina ehtii keittää kahvit ja vaihtaa kuulumisia työkavereiden kesken”, koneistaja Sanna Toljamo sanoo. Sanna on koulutukseltaan pukuompelija. Miten hän aikoinaan päätyi ATAlle? Isä ja veli houkuttelivat Sannan alanvaihtoon, kun ompelualan työpaikka muutti pois paikkakunnalta

”NYT EN VAIHTAISI ALAA MISSÄÄN NIMESSÄ.”

”Kipinät lentävät pilkkopimeässä hallissa ja koneistaja on yltä päältä noessa ja rasvassa… Mutta itselläni harvoin edes kädet likaantuvat töissä”, naurahtaa ATA Gearsin 5-akselikoneistaja Niko Honka. Monen mielikuva koneistajan työstä saattaakin olla kaukana siitä, mitä se todellisuudessa on – enemmän tietokoneella olemista kuin fyysistä vääntämistä. Hyvät työkaverit, joustava työaika, säännölliset tulot, kiinnostavat ja vaihtelevat työtehtävät: Niko